Ιστορία

Η ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης πάει πίσω στο χρόνο και  συγκεκριμένα στο έτος 1956 όταν ο Πάνος Γρηγορόπουλος ξεκίνησε την δραστηριότητα του ως ωρολογοποιός σε ένα μικρό χώρο στην οδό Πεσματζόγλου.

Η ιστορική συνεχεία ήρθε από τον Γιάννη Γρηγορόπουλο. Άρχισε την σταδιοδρομία του διπλά στον πάτερα του Παναγιώτη ενώ έγινε διπλωματούχος ωρολογοποιός από την σχολή  ωρολογοποιίας το 1968, τότε κέρδισε και την ετήσια υποτροφία για φοίτηση σε σχολή της Αγγλίας. Το 1971 ξεκίνησε με το μαγαζί στην οδό Λέκκα και Κολοκοτρώνη όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα.

Ήταν από τους πρώτους που ξεκίνησε την επισκευή ηλεκτρονικών ωρολογίων (quartz), ενώ δεν άφησε ποτέ την παράδοση με την επισκευή τόσο των ρολογιών τοίχου και κούκων αλλά και των διαχρονικών μηχανικών και αυτόματων μηχανισμών.

Στην επιχείρηση πλέον έχει έλθει ο αέρας της νέας γενιάς με κατεύθυνση όχι μόνο στον επισκευαστικό άλλα και στον εμπορικό τομέα με έμφαση στην διασυνδεδεμένη παγκόσμια αγορά.

Η συνεχής έρευνα της αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό οδηγεί σε ολοένα και περισσότερες δυνατές συνεργασίες ώστε να προσφέρουμε το ιδανικό ρολόι που ονειρεύεται ο καθένας, τόσο σε vintage και δεύτερο χέρι όσο και σε καινούρια ρολόγια.

Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές και πλήρη τεχνική υποστήριξη για ό,τι ρολόι ό,τι και αν έχει!

Select your region: